Ingrediente
●
Cartofi
7 buc
in functie de cate persoane sunt la masa
●
Ulei de masline
5 linguri
●
Pasta de ardei iute
1 lingurita
se poate folosi boia de ardei iute sau un ardei rosu iute
Urmareste-ne pe retelele de socializare pentru a nu rata retetele noi si alte noutati!
Pasi de urmat
Pas 2
Pregatim dressingul pentru cartofi. Amestecam uleiul cu oregano, pasta de ardei si putina sare.
Pas 3
Taiem cartofii pe lung si ii ungem bine. Ii asezam intr-o tava pe hartie de copt (ca sa nu se lipeasca) si ii bagam la cuptor pana se rumenesc pe ambele parti.
Pas 4
Radem parmezanul. Eu am avut o bucata , dar se gaseste si deja ras.
Pas 5
Cand sunt gata cartofii adaugam parmezanul si mai lasam 5 minute. Ii scoatem si ii servim ca garnitura la friptura sau chiar asa simpli. Noi simpli i-am mancat!
Cantitate:
2 buc
(2 portii)
Timp de preparare:
30 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregatire:
10 min
Data publicarii: