Ingrediente
●
Foi de napolitana
3 buc
●
Miez de nuca
2 pahare
maruntita
●
Esenta de rom
1 lingura
Urmareste-ne pe retelele de socializare pentru a nu rata retetele noi si alte noutati!
Pasi de urmat
Pas 1
Punem zaharul intr-o craticioara pe foc si il topim pana se caramelizeaza putin, dupa care se adauga untul si se amesteca cu grija pana se topeste. Se adauga nuca maruntita, ouale batute, esenta de rom si stafidele si amestecam totul foarte bine pe foc, dupa care se da la o parte si se lasa putin.
Pas 2
Crema obtinuta se intinde calda intre foi. La sfarsit se pune o greutate peste ultima foaie si se lasa la racit mai mult timp sau de seara pana dimineata, ca sa se poata taia bine.
Pas 3
Dupa acest timp, prajitura se taie frumos in forma de romb sau patrat si se serveste.
POFTA BUNA!
Cantitate:
1 buc
(tava)
Timp de preparare:
10 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregatire:
20 min
Data publicarii:
Nota:
5 (1 voturi)