Ingrediente
●
Ceapa galbena
2 buc
(potrivite)
●
Piept de pui dezosat
300 g
●
Ciuperci
200 g
(proaspete sau din conserva)
Urmareste-ne pe retelele de socializare pentru a nu rata retetele noi si alte noutati!
Pasi de urmat
Pas 1
Pregatim umplutura. Tocam marunt cepele, puiul si ciupercile. Intr-o tigaie cu putin ulei punem ceapa la calit cu 2 linguri de apa. Dupa putin timp adaugam si pieptul de pui, iar dupa ce s-a mai patruns punem ciupercile, vegeta si oregano. Mai puteti cali si o rosie taiata cubulete, da gust bun. Amestecam, mai lasam vreo 5 minute, luam dupa foc si ne apucam de clatite.
Pas 2
Clatitele se fac normal, amestecand ouale batute cu un praf de sare, cu apa minerala (sau lapte) si faina. Daca aveti si va place puteti adauga putin patrunjel tocat . Ungem tigaia cu ulei si le prajim.
Pas 3
Dam cascavalul pe razatoarea mare.
Pas 4
Pe o farfurie intinsa punem o foaie de clatita, un rand de umplutura si un rand de cascaval ras.
Pas 5
Punem apoi iar o clatita si mai presaram putin cascaval.
Pas 6
Intindem un strat de smantana pe deasupra si puteti presara putina verdeata tocata daca aveti sau eu am pus niste cimbru uscat. Serviti-le calde, sunt delicioase.
POFTA BUNA!
Cantitate:
4 buc
(portii)
Timp de preparare:
30 min
Dificultate:
mediu
Timp total de pregatire:
45 min
Data publicarii: