Ingrediente
●
Sare
1 lingurita
după gust!
●
Ulei de măsline
1 lingura
●
Praf de curry
1 lingura
●
Ciuperci albe proaspete
500 g
Urmărește-ne pe rețelele de socializare pentru a nu rata rețetele noi și alte noutăți!
Pași de urmat
Pas 1
Couscous-ul se fierbe în proporție de 1:1 cu apă. Deci o unitate apă, și una de couscous.
Pas 2
Puneți la fiert 1 pahar de apă. În această apă puneți sarea, uleiul și curry.
Pas 3
Când începe să fiarbă apa, puneți couscous-ul, amestecați și stingeți focul. Lăsați 10 min să se umfle bine.
Pas 4
Rupem codițele de la ciuperci. Le tocăm cât mai mărunt, iar pălăriile le tăiem cât mai subțire.
Pas 5
Ardeiul îl tocăm cubulețe mici, la fel și ceapa.
Pas 6
Înăbușim ceapa și ardeiul gras în ulei.
Pas 7
Când s-au înmuiat adăugăm ciupercile. Acoperim oala cu un capac și lăsăm să se înmoaie ciupercile și apoi să se evapore lichidul pe care l-au lăsat. Adăugăm și câteva linguri piure de roșii. Potrivim de sare și piper.
Cantitate:
100 g
(couscous)
Timp de preparare:
10 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregătire:
45 min
Data publicării: