Ingrediente
●
Pulpe de pui cu os
500 g
4-5 pulpe (eu am pus 1 pulpă și o jumătate de piept)
●
Cartofi
4 buc
potriviți
●
Ciuperci
100 g
de tip champignons - opțional
●
Sare, piper, boia
1 lingurita
după gust
Urmareste-ne pe retelele de socializare pentru a nu rata retetele noi si alte noutati!
Pasi de urmat
Pas 2
Ungem bine cu unt un vas/o tavă în care vom băga la cuptor cartofii cu carnea.
Pas 3
Dăm pe răzătoare sau feliem subțire cartofii.
Pas 4
Punem cartofii în vasul uns cu unt, apoi adăugăm sare și condimente.
Pas 5
Urmează ciupercile, tăiate felii subțiri, așezate peste stratul de cartofi. Eu am optat pentru un morcov în locul ciupercilor (care nu îmi plac).
Pas 6
Se unge cu smântână „patul” de cartofi și ciuperci/morcovi.
Pas 7
Pulpele/pieptul se dau cu sare și condimente, apoi se așează peste stratul de smântână.
Pas 8
Restul de unt se pune feliuțe peste carne.
Pas 9
Se bagă la cuptor la foc mic pentru o oră jumătate - două.
Pas 10
Se servește cald alături de murături sau salată de legume. Poftă bună!
Cantitate:
3 buc
(2-3 porții)
Timp de preparare:
120 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregatire:
130 min
Data publicarii:
Nota:
5 (1 voturi)