Ingrediente
●
Pastă de tomate
3 linguri
Urmărește-ne pe rețelele de socializare pentru a nu rata rețetele noi și alte noutăți!
Pași de urmat
Pas 1
Curățăm și spălăm cepele și prazul. Cepele le tăiem ceva mai mare și le punem într-o oală la călit în ulei.
Pas 2
Tăiem prazul rondele cam de un centimetru grosime.
Pas 3
Adăugăm prazul peste ceapă și le călim împreună vreo 5 minute după care turnăm 200 de ml apă fiartă separat și amestecăm din când în când.
Pas 4
Când prazul este pătruns, punem pasta de tomate, sare și piper după gust.
Pas 5
Adăugăm și măslinele care la mine au fost de trei feluri respectiv negre și verzi mari și mici. Mai lăsați 5 minute și mâncărică este gata. Merge de minune servită cu o mămăliguță lângă.
POFTĂ BUNĂ !
Cantitate:
5 buc
(porții)
Timp de preparare:
20 min
Dificultate:
mediu
Timp total de pregătire:
30 min
Data publicării:
Notă:
5 (1 voturi)