Triunghiuri cu lamaie si cocos
Un fel de prajiturele rapide si foarte aromate, in procesul de coacere se separa stratul de nuca de cocos de celelalte si iese ca la Prajitura Inteligenta - sus un blat aromat si jos sufleu de lamaie.
Se face foarte repede, doar sa aveti rabdare sa se raceasca complet.
Este foarte gustoasa si aromata, a trebuit s-o ascund de Sofia pentru ca nu se mai oprea din mancat....
Ingrediente
●
Faina alba
200 ml
2/3 de pahar
●
Nuca de cocos
50 g
fulgi de nuca razuiti
Urmareste-ne pe retelele de socializare pentru a nu rata retetele noi si alte noutati!
Pasi de urmat
Pas 1
Untul se topeste si se lasa putin la racorit.
Pas 2
In acest timp se razuieste coaja de lamaie - aveti grija sa nu atingeti portiunea alba.
Pas 3
Si se scurge toata zeama din lamaie.
Pas 4
Intr-un bol turnati untul topit si restul ingredientelor - amestecati bine cu un tel sau mixer.
Pas 5
Va iesi un aluat destul de lichid, asa si trebuie.
Il turnati intr-o tava asternuta cu hartie de copt - eu am folosit una de silicon(28cm diametru) si nu am mai asternut-o.
Pas 6
O coaceti la cuptor preincalzit la 180 grade timp de 40-45 minute.
Pas 7
Lasati sa se racesca complet, taiati cum va place - eu le-am facut triunghiuri.
Pas 8
Si savurati :)
Pofta Buna!
Cantitate:
500 g
Timp de preparare:
120 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregatire:
15 min
Data publicarii: