Ingrediente
●
Ulei de floarea-soarelui
50 ml
●
Nuci tocate
100 g
eu am pus mai puțin că nu aveam
●
Dulceață
2 linguri
am pus de vișine
●
Infuzie ceai negru sau verde
125 ml
●
Praf de copt
10 g
1 plic
Urmărește-ne pe rețelele de socializare pentru a nu rata rețetele noi și alte noutăți!
Pași de urmat
Pas 1
Înt-un bol amestecați uleiul cu zahărul.
Pas 2
Adăugați portocalele curățate și tăiate cubulețe, nucile mărunțite (dar nu tare), dulceața și infuzia de ceai (răcorită) - amestecați.
Pas 3
Puneți făina și praful de copt, amestecați cu telul să nu fie cocoloașe de făină - aluatul ar trebui să fie ca o smântână groasă.
Pas 4
Așterneți o tavă rotundă de cuptor (26-28cm) cu hârtie de copt, turnați aluatul și îl distribuiți uniform.
Pas 5
O coaceți la cuptor preîncălzit la 180 grade timp de 40 minute - faceți testul cu scobitoarea.
Lăsați să se răcească complet.
Cantitate:
1 kg
(6-8 porții)
Timp de preparare:
40 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregătire:
15 min
Data publicării:
Notă:
5 (4 voturi)