Ingrediente
●
Ulei de floarea soarelui
50 ml
●
Nuci tocate
100 g
eu am pus mai putin ca nu aveam
●
Dulceata
2 linguri
am pus de visine
●
Infuzie ceai negru sau verde
125 ml
●
Praf de copt
10 g
1 plic
Urmareste-ne pe retelele de socializare pentru a nu rata retetele noi si alte noutati!
Pasi de urmat
Pas 1
Intr-un bol amestecati uleiul cu zaharul.
Pas 2
Adaugati portocalele curatate si taiate cubulete, nucile marutite(dar nu tare), dulceata si infuzia de ceai(racorita) - amestecati.
Pas 3
Puneti faina si praful de copt, amestecati cu telul sa nu fie cocoloase de faina - aluatul ar trebui sa fie ca o smantana groasa.
Pas 4
Asterneti o tava rotunda de cuptor(26-28cm) cu hartie de copt, turnati aluatul si il distribuiti uniform.
Pas 5
O coaceti la cuptor preincalzit la 180 grade tmp de 40 minute - faceti testul cu scobitoarea.
Lasati sa se raceasca complet.
Cantitate:
1 kg
(6-8 portii)
Timp de preparare:
40 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregatire:
15 min
Data publicarii:
Nota:
5 (4 voturi)