Ingrediente
●
Urzici
300 g
alese, spalate si oparite
●
Ulei de floarea soarelui
30 ml
●
Sare
1 lingurita
dupa gust
Urmareste-ne pe retelele de socializare pentru a nu rata retetele noi si alte noutati!
Pasi de urmat
Pas 2
Intr-o tigaie caliti ceapa in ulei, cand se rumeneste adaugati cele 2 linguri de faina.
Amestecati si lasati faina sa se caleasca 1 minut.
Pas 3
Adaugati cate putin 1 pahar de apa, amestecand continuu.
Pas 4
Trebuie sa va iasa un sos la consistenta ca o smantana mai subtire.
Daca mai este nevoie adaugati apa pana aveti consistenta necesara.
Pas 5
Adaugati urzicile in acest sos, amestecati.
Pas 6
Lasati sa fiarba la foc mic aproximativ 10 minute.
Pas 7
Dupa acest timp potriviti de sare, adaugati usturoiul pisat si mai lasati sa fiarba 2 minute.
Pas 8
Serviti cu mamaliga obligatoriu!
Pofta Buna!
Cantitate:
400 g
(2-3 portii)
Timp de preparare:
20 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregatire:
30 min
Data publicarii:
Nota:
5 (3 voturi)