Ingrediente
●
Sprot afumat in ulei(conserva de 160g)
1 buc
eu iau de obicei de la Ocean Fish sau Baltica
●
Cartofi
2 buc
Folositi un cartof mare sau 2 mici.
●
Usturoi
2 buc
dupa preferinte
●
Patrunjel verde
1 buc
sau marar
●
Ulei de floarea soarelui
50 ml
Urmareste-ne pe retelele de socializare pentru a nu rata retetele noi si alte noutati!
Pasi de urmat
Pas 1
Fierbeti cartofii si ouale, le curatati si lasati sa se racoreasca.
Pas 2
Morcovii se curata, se dau prin razatoare si se calesc 2 min in putin ulei.
Pas 3
Ceapa se curata si se taie marunt, se adauga la morcovii din tigaie. Se calesc impreuna pana se rumenesc usor apoi se lasa sa se racoreasca.
Pas 4
Intr-o farfurie adanca incepem sa montam salata. Mai intai se rade cartoful fiert, se unge cu maioneza amestecata cu usturoi(daca va place).
Pas 5
Peste cartofi se pune amestecul de ceapa cu morcovi, scurs de ulei mai intai. Si acest strat se unge cu maioneza.
Pas 6
Pestii se scot din conserva si 6-7 din ei se taie in jumate, le vom folosi pentru ornarea salatei.
Pas 7
Ceilalti pesti se maruntesc bine cu furculita.
Pas 8
Aceasta pasta de peste va fi urmatorul strat de salata, se unge si acesta cu maioneza.
Pas 9
Urmeaza stratul de cascaval ras, uns cu maioneza si el.
Pas 10
Ultimul strat este cel de oua rase. Se unge cu maioneza.
Pas 11
In acest ultim strat se pun coditele de peste si se presara verdeata.
Pofta Buna!
Cantitate:
1 kg
(4-5 portii)
Timp de preparare:
20 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregatire:
60 min
Data publicarii:
Nota:
5 (10 voturi)