Ingrediente
●
Ulei de floarea soarelui
150 ml
●
Faina alba
15 linguri
aproximativ 250g de faina
●
Praf de copt
2 lingurite
1 plic de 10g
●
Spanac
250 g
am in vedere spanacul gata curatat, spalat, oparit si scurs bine de apa
●
Branza veche de oaie/capra
200 g
Urmareste-ne pe retelele de socializare pentru a nu rata retetele noi si alte noutati!
Pasi de urmat
Pas 1
Intr-un bol amestecati laptele cu ouale si uleiul.
Pas 2
Adaugati faina, sarea si praful de copt - amestecati bine cu un tel sa nu fie cocoloase.
Trebuie sa va iasa un aluat ca smantana groasa.
Pas 4
Il adaugati in aluat, la fel si branza sfaramata putin cu o furculita sau cu degetele.
Amestecati incet cu o spatula.
Pas 5
Turnati aluatul intr-o forma rotunda(asternuta cu hartie de copt) - a mea a fost de 28 cm in diametru si de silicon, nu am pus hartie de copt.
Pas 6
Coaceti placinta la cuptorul preincalzit la 200 grade, timp de aproximativ 40-45 de minute, pana se rumeneste frumos si trece testul scobitorii.
Pas 7
Se serveste calda sau rece, portionata dupa preferinta - bucati mai mari sau mai mici.
Pofta Buna!
Cantitate:
1 kg
Data publicarii:
Nota:
5 (11 voturi)