Ingrediente
●
Varza alba
150 g
aproximativ 2 frunze de varza
●
Ardei gras rosu
0.5 buc
sau puteti folosi un ardei iute
●
Ulei de floarea soarelui
30 ml
●
Curcuma/turmeric
0.5 lingurite
●
Sos de soia
2 linguri
optional
Urmareste-ne pe retelele de socializare pentru a nu rata retetele noi si alte noutati!
Pasi de urmat
Pas 1
Orezul se spala bine si se fierbe bob cu bob, metoda de fierbere o alegeti care va place, gasiti si pe site cateva la categoria de Garnituri.
Eu am fiert orez Basmati, l-am lasat sa se raceasca complet.
Pas 2
Bateti bine 2 oua si prajiti o omleta din ele.
Pas 3
Lasati apoi sa se racoreasca si o taiati fideluta subtire.
Pas 4
La fel taiati cat mai subtire varza.
Pas 6
Intr-o tigaie adanca incingeti bine uleiul, adaugati ceapa si ardeiul, le caliti amestecand periodic timp de 3-4 minute.
Pas 7
Adaugati varza, la fel caliti amestecand periodic timp de 3-4 minute.
Pas 8
Acum adaugati omleta, amestecati si mai lasati 1 minut.
Pas 9
Adaugati turmericul, este optional daca nu aveti, amestecati bine.
Pas 10
La urma puneti orezul in tigaie, amestecati bine si lasati 2-3 minute pe foc.
Pas 11
Potriviti de sare dupa gust.
Pas 12
Optional puteti sa adaugati si putin sos de soia, aveti grija in acest caz cu sarea, sosul este deja sarat.
Pas 13
Si gata, il serviti ca atare sau ca o garnitura interesanta pe langa o alta mancare.
Pofta Buna!
Cantitate:
500 g
(4-5 portii)
Timp de preparare:
20 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregatire:
60 min
Data publicarii:
Nota:
5 (4 voturi)