Azi vin si cu ultima piesa din puzzle-ul retetei de burgeri de casa, ca sa va iasa nu numai extraordinari de buni, dar si super frumosi - niste burgeri vedete! M-am uimit singura pe mine si pe cei de-ai casei cu acesti hamburgeri, eram ok cu ideea, ziceam ca hai sa experimentam(cine stie daca ne iese din prima...) dar cand i-am vazut asamblati si pusi pe masa am ramas cu totii suprinsi si cu efectul acela de "Oau!"
Deci va asigur, urmand toti pasii, citind atent retetele, cu siguranta veti servi niste burgeri fantastici, care chiar merita toata investitia de timp si efort.
Daca nu aveti timp sa faceti chifle de burgeri acasa, le puteti cumpara, sosul il puteti inlocui cu ketchup simplu, este tot o varianta mai express si isi are locul cand va grabiti. Dar chiftelele sa le faceti intotdeauna singurei, as zice ca ele fac marea diferenta de calitate si gust, plus toppingurile, bineinteles.
In prima varianta am facut hamburgerii fara bacon prajit si fara ceapa caramelizata, apoi am zis sa incerc si asa. Sincera sa fiu, burgerii mi-au parut mai fresh fara bacon, deci as zice sa nu va blocati aici - eu vi le dau ca variante si voi alegeti ce sa folositi.
Si ultima precizare, intotdeauna puteti face chiftele de burgeri din carne de pui tocata(urmand aceeasi pasi), iar pentru varianta vegetariana va recomand vege-burgerii minunati!