Azi vin și cu ultima piesă din puzzle-ul rețetei de burgeri de casă, ca să vă iasă nu numai extraordinari de buni, dar și super frumoși - niște burgeri vedetă! M-am uimit singură pe mine și pe cei de-ai casei cu acești hamburgeri, eram ok cu ideea, ziceam că hai să experimentăm (cine știe dacă ne iese din prima...) dar când i-am văzut asamblați și puși pe masă am rămas cu toții surprinși și cu efectul acela de "Oau!"
Deci vă asigur, urmând toți pașii, citind atent rețetele, cu siguranță veți servi niște burgeri fantastici, care chiar merită toată investiția de timp și efort.
Dacă nu aveți timp să faceți chifle de burgeri acasă, le puteți cumpăra, sosul îl puteți înlocui cu ketchup simplu, este tot o variantă mai express și își are locul când vă grăbiți. Dar chiftelele să le faceți întotdeauna singurei, aș zice că ele fac marea diferență de calitate și gust, plus toppingurile, bineînțeles.
În prima variantă am făcut hamburgerii fără bacon prăjit și fără ceapă caramelizată, apoi am zis să încerc și așa. Sinceră să fiu, burgerii mi-au părut mai fresh fără bacon, deci aș zice să nu vă blocați aici - eu vi le dau ca variante și voi alegeți ce să folosiți.
Și ultima precizare, întotdeauna puteți face chiftele de burgeri din carne de pui tocată (urmând aceiași pași), iar pentru varianta vegetariană vă recomand vege-burgerii minunați!