Ingrediente
●
Aluat de pizza
1 buc
aveti link-urile la primul pas, sau preparati aluatul dvs preferat
●
Galbenusuri de ou
2 buc
●
Smantana dulce 30%
50 ml
puteti folosi orice smantana grasa aveti la indemana - simpla, fermentata sau dulce, lichida
●
Sare, piper negru
0.5 lingurite
●
Usturoi (catei)
1 buc
sau 0.5 lingurita usturoi praf
●
Cascaval
200 g
recomand sa-l combinati si cu putin parmesan ras
●
Sunca cu slanina
200 g
bacon-ul ar fi perfect aici, dar eu folosesc mai cu spor kaizer-ul afumat taranesc sau niste sunculita mai grasa
Urmareste-ne pe retelele de socializare pentru a nu rata retetele noi si alte noutati!
Pasi de urmat
Pas 2
Intr-un bol amestecati 2 galbenusuri crude cu smantana, usturoiul pisat/uscat si putina sare cu piper macinat.
Pas 3
Acest sos de obicei imi ajunge pentru 2 pizza, dar calculez de obicei 1 galbenus la 1 pizza.
Deci, ungeti blatul de pizza cu cateva linguri din acest sos.
Pas 4
Presarati cascavalul, asa ca sa acopere suprafata cat mai bine.
Pas 5
Peste cascaval aranjati sunculita taiata bucatele lungi si subtiri.
Cantitatea de umplutura o reglati dupa preferinte si necesitati.
Pas 6
Coaceti pizza timp de 20-30 de minute in cuptorul incins la 200 de grade.
Serviti calda si savurati, este minunat de gustoasa!
Pofta Buna!
Cantitate:
2 buc
(2 pizza)
Timp de preparare:
60 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregatire:
60 min
Data publicarii:
Nota:
5 (2 voturi)