Pasca cu ciocolată rapidă, fără frământare Reteta VIDEO
Vă propun o rețetă de pască cu ciocolată foarte simplu de preparat și rapidă. Puteți ușor să renunțați la cacao din compoziție și va fi o pască simplă, dar la fel de gustoasă. NU trebuie să vă chinuiți cu întinsul și frământatul aluatului, totul este repede și extrem de simplu.
Noi am servit această pască cu ciocolată pe lângă puțină dulceață de afine sau cireșe, puteți încerca și voi la fel. Maria mi-a spus că este un fel de prăjitură Oreo, a mai cerut o bucățică, și nu este fan deserturi.
Rețeta vă este prezentată de EspiFORTE, ca să vă puteți bucura și savura liniștiți preparatele tradiționale în perioada sărbătorilor. Eu cred că am meritat cu toții măcar puțin alint...
EspiForte este un dispozitiv medical. Citiți cu atenție instrucțiunile de utilizare!
Deoarece folosim Youtube (oferit de Google) pentru reteta video, avem nevoie de consimtamantul tau in categoriile
- Stocarea și/sau accesarea informațiilor de pe un dispozitiv
- Selectarea reclamelor de bază
- Crearea unui profil de reclame personalizate
- Selectarea reclamelor personalizate
- Măsurarea performanței reclamelor
- Aplicarea cercetărilor de piață pentru a genera informații despre audiență
- Dezvoltarea și îmbunătățirea produselor
in
Centrul de preferinte pentru confidentialitate
Ingrediente
●
Esenta de vanilie
1 lingurita
●
Smantana
100 g
oricare aveți la îndemână - simplă sau dulce
●
Amidon
50 g
puteți înlocui cu aceeași cantitate de făină sau griș
●
Unt
250 g
să fie rece, de la frigider
Urmareste-ne pe retelele de socializare pentru a nu rata retetele noi si alte noutati!
Pasi de urmat
Pas 1
Într-un bol mare puneți brânza de vaci - recomand să alegeți brânza ceva mai cremoasă și moale. Așa consistența finală va fi ceva mai fină.
Pas 2
Adăugați tot aici ouăle, 150g de zahăr, smântâna, amidonul și esența de vanilie.
Pas 3
Amestecați bine compoziția cu un blender vertical - să fie cât mai cremoasă și netedă.
Pas 4
În alt bol puneți făina, 150g de zahăr, cacao și sarea - amestecați bine cu o lingură.
Pas 5
Untul rece îl treceți prin răzătoarea medie, tot aici în compoziția de făină.
Pas 6
Apoi cu mâinile formați firimituri ciocolatoase din aceste ingrediente.
Pas 7
Așterneți cu hârtie de copt o tavă de cuptor rotundă (de preferat cu borduri detașabile), de 26-28cm în diametru.
Treceți 2/3 din aluatul de firimituri în tavă.
Pas 8
Cu o lingură formați borduri de 2.5-3cm, apoi restul nivelați uniform la baza tăvii.
Pas 9
Turnați aici umplutura de brânză pregătită mai sus.
Pas 10
Deasupra presărați restul aluatului de firimituri.
Pas 11
Puneți pasca cu ciocolată în cuptorul preîncălzit la 180 de grade pentru 40-45 de minute.
Pas 12
După cuptor lăsați să se răcească complet la temperatura camerei.
Pas 13
Apoi încă 1-2 ore (sau mai mult) la frigider.
Pas 14
Merge bine aici de combinat pasca cu orice sos de fructe preferați, sau o dulceață mai aromată - noi am încercat cu dulceața de afine sau cireșe și a fost minunată!
Poftă Bună!
Cantitate:
1200 g
(12-16 porții)
Timp de preparare:
120 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregatire:
30 min
Data publicarii: