Ingrediente
●
Aluat de pizza
2 buc
oricare preferati
●
Kebab de pui
3 buc
vedeti mai jos link spre reteta mea de kebab de pui
●
Sos de rosii pentru paste si pizza
4 linguri
●
Ardei
1 buc
pentru topiing, puteti folosi ardei gras, sau ardei iute
●
Ardei iute
0.5 buc
pentru sos, eu am pus ardei bulgaresc neiute, sa manance si copiii
●
Sare
0.5 lingurite
dupa gust
Urmareste-ne pe retelele de socializare pentru a nu rata retetele noi si alte noutati!
Pasi de urmat
Pas 1
Preparati din timp kebabul de pui, eu am folosit reteta mea de kebab simplu de pui, am pastrat si am congelat cateva bucati pentru cand voi face pizza kebab.
O feliati subtire cand este rece bine.
Pas 3
Intr-un bol amestecati 3 linguri de iaurt, 3 linguri de maioneza, 2 catei de usturoi pisat, putin ardei iute/neiute tocat marunt si sare dupa gust.
Daca sosul iese ceva mai gros, adaugati 2-3 linguri de apa, sa-l subtiati putin, atat cat sa-l intindeti mai usor peste pizza.
Pas 4
Puneti la incalzit cuptorul si intre timp pregatim pizza kebab.
Intindeti foaia de pizza, cu mainile sau sucitorul.
Pas 5
Puneti peste ea 2 linguri din sosul de rosii si il distribuiti uniform.
Pas 6
Adaugati mozzarella data prin razatoare sau rupta bucatele.
Peste cascaval distribuiti feliile de carne kebab.
Pas 7
La final asezonati cu putin ardei iute sau felii de ardei gras neiute.
Optional puteti sa mai adaugati orice alt topping va place - ceapa, porumb, ciuperci, etc. Eu merg pe aceasta varianta simpla si de baza.
Pas 8
Coaceti pizza in cuptorul preincalzit la 200 de grade, timp de 15-20 de minute, sau pana se rumenesc marginile uniform.
Pas 9
Inainte de servire o asezonati deasupra cu sosul de iaurt pregatit mai sus si savurati. Este extrem de buna, frageda si aromata.
Pofta Buna!
Cantitate:
2 buc
(2 pizza medii)
Timp de preparare:
60 min
Dificultate:
mediu
Timp total de pregatire:
120 min
Data publicarii: