Daca inca nu ati incercat un burrito mexican adevarat, aproape ca la el acasa, va recomand neaparat sa o faceti. Chiar este delicios, anume varianta de casa mi se pare cea mai buna, pentru ca puteti singuri sa va alegeti ingredientele de cea mai buna calitate si cel mai bun gust.
Anume reteta de burrito cu carne de vita este cea clasica, exemplara, dar voi incerca neaparat si reteta de burrito cu pui in viitorul apropiat.
Daca sunteti incepatori am 3 recomandari esentiale:
- sa luati tortilla mai mare, asa veti modela si asambla burrito-ul mai usor;
- faceti din start doza dubla de carne gatita, adica folositi la reteta 1 kg de carne de vita, congelati amestecul gata preparat si prajit, apoi oricand aveti pofta de un burrito de casa rapid, doar decongelati o portie;
- puteti pune mai mult sos in burrito, asa va fi mult mai zemos si gustos, dar pentru prima data folositi mai putin, sa nu va curga peste tot cand il asamblati.