Dacă încă nu ați încercat un burrito mexican adevărat, aproape ca la el acasă, vă recomand neapărat să o faceți. Chiar este delicios, anume varianta de casă mi se pare cea mai bună, pentru că puteți singuri să vă alegeți ingredientele de cea mai bună calitate și cel mai bun gust.
Anume rețeta de burrito cu carne de vită este cea clasică, exemplară, dar voi încerca neapărat și rețeta de burrito cu pui în viitorul apropiat.
Dacă sunteți începători am 3 recomandări esențiale:
- să luați tortilla mai mare, așa veți modela și asambla burrito-ul mai ușor;
- faceți din start doză dublă de carne gătită, adică folosiți la rețetă 1 kg de carne de vită, congelați amestecul gata preparat și prăjit, apoi oricând aveți poftă de un burrito de casă rapid, doar decongelați o porție;
- puteți pune mai mult sos în burrito, așa va fi mult mai zemos și gustos, dar pentru prima dată folosiți mai puțin, să nu vă curgă peste tot când îl asamblați.