Mini tarte cu salata de ciuperci
Aceste tarte sunt foarte bune cu salata de ciuperci, aroma cascavalului din aluat si gustul fresh al salatei sunt foarte, foarte potrivite.
Recomand cu incredere!
Aici aveti Reteta de mini tarte
Semipreparate
●
1 kg
adica 12-15 tarte cat ies din aceasta cantitate de ingrediente din reteta
Ingrediente
●
Ciuperci conservate
1 buc
1 borcan de 250-300 ml de ciuperci conservate in apa sau 500g de ciuperci proaspete
●
Smantana
2 linguri
sau iaurt
●
Ulei de floarea soarelui
3 linguri
●
Patrunjel verde
1 buc
adica 1 legatura
Urmareste-ne pe retelele de socializare pentru a nu rata retetele noi si alte noutati!
Pasi de urmat
Pas 1
Pregatiti tartele dupa reteta de aici.
Ceapa se curata, se spala, se taie marunt si se caleste cu putin ulei. Cand se inmoaie putin adaugati ciupercile scurse de apa, sau ciupercile proaspete taiate marunt. Le caliti impreuna pana se rumenesc.
Lasati sa se racoreasca bine.
Pas 2
Dupa ce se raceste amestecul de ciuperci si ceapa, il puneti intr-un bol in care veti amesteca salata.
Pas 3
Ouale se fierb, se racesc, se curata si se taie marunt - se adauga la ciuperci.
Pas 4
Marul il curatati si taiati cubulete mici, il adaugati la salata.
Pas 5
Taiati patrunjelul marunt si adaugati la restul ingredientelor.
Pas 6
Adaugati smantana/iaurtul, sarea si amestecati bine totul. Gustati si daca mai este nevoie mai adaugati putina sare.
Pas 7
Puneti salata in tarte, ornati cu verdeata si serviti cu mare pofta!
Pofta Buna!
Cantitate:
1 kg
(10-12 tarte)
Timp de preparare:
30 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregatire:
90 min
Data publicarii:
Nota:
5 (3 voturi)