Ingrediente
●
Plante uscate
3 linguri
puteți pune orice vă place - acum ar merge și soc proaspăt
●
Lămâie
1 buc
sucul de la ea
●
Miere
3 linguri
puteți îndulci cu orice vă place - după gust bineînțeles
●
Mentă verde
1 buc
1 fir de mentă sau 3-4 frunze
Urmărește-ne pe rețelele de socializare pentru a nu rata rețetele noi și alte noutăți!
Pași de urmat
Pas 1
Mai întâi sunteți harnici și de cu seară sau dimineața (depinde când vreți s-o savurați) pregătiți infuzia de ceai: într-un litru de apă caldă, la temperatura camerei se pun 2-3 linguri de plante și se lasă 6-8 ore să se macereze.
Pas 2
Apoi strecurați infuzia printr-o sită densă sau o pungă de lapte raw.
Pas 3
Așa avem infuzia pe care o putem bea simplă sau mergem mai departe și o dregem puțin.
Pas 4
Punem infuzia într-un blender, turnăm sucul stors de la lămâie.
Pas 6
Aruncăm acolo și câteva frunze de mentă.
Pas 7
Și facem "Bjaaam" la blender, viteză maximă - 2-3 minute. Veți observa că se face spumă ca la un cocktail sofisticat și îl veți putea servi foarte frumos.
Pas 8
După ce s-a blenduit toată treaba asta, o lăsați 3-5 minute să se separe spuma de ceai. Eventual gustați și mai potriviți de acrime sau dulce.
Pas 9
Și... frumos turnat în pahare și servit cu mare plăcere - o să rămâneți neașteptat impresionați de gustul ceaiului, așa am fost eu și nu mă liniștesc până nu fac periodic din el și îl am în frigider rece permanent.
Poftă Bună!
Cantitate:
1 l
Timp de preparare:
10 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregătire:
360 min
Data publicării:
Notă:
5 (4 voturi)