Ingrediente
●
Ciuperci albe proaspete
1 kg
●
Patrunjel verde
1 legatura
1 legatura mica
●
Piper negru
0.25 lingurite
un varf de lingurita
Urmareste-ne pe retelele de socializare pentru a nu rata retetele noi si alte noutati!
Pasi de urmat
Pas 1
Spalati si curatati ciupercile proaspete. Le scoateti piciorusul(le lasati intr-o farfurie separat) si atent cu un cutit curatati interiorul ciupercilor.
Pas 2
Piciorusele ciupercilor le taiati marunt, carnea de pui o spalati si taiati cubulete, apoi curatati ceapa si o taiati mediu. Turnati putin ulei intr-o tigaie, si puneti la calit impreuna ceapa, carnea si piciorusele.
Pas 3
Le lasati sa se rumeneasca, dupa care opriti focul si lasati putin pana se racoresc..
Dati aceasta compozitie prin masina de tocat carne, sau le pasati bine cu un blender.
Pas 4
Peste compozitia tocata, adaugati verdeata maruntita, cascavalul ras marunt, sare, piper dupa gust.
Amestecati bine.
Pas 5
Umpleti ciupercile pregatite cu compozitia anterioara, le ungeti cu maioneza(vor face o crusta rumena) si le puneti la cuptor.
Pas 6
Le lasati la cuptor pana se rumenesc bine, dupa care le scoateti.
Pas 7
Sunt bune atat calde cat si reci - sigur vor fi preferatele meniului familiei.
Pofta Buna!
Cantitate:
1 kg
(3-4 portii)
Timp de preparare:
30 min
Dificultate:
mediu
Timp total de pregatire:
30 min
Data publicarii:
Nota:
4 (3 voturi)