Ingrediente
●
Conserva de peste in ulei
2 buc
conserve de 120-160g - aici am folosit ton, dar merge si sardine, hering, macrou in ulei
Urmareste-ne pe retelele de socializare pentru a nu rata retetele noi si alte noutati!
Pasi de urmat
Pas 1
Fierbeti ouale, le racoriti, curatati de coaja. Apoi le taiati jumatati si separati galbenusurile de albusuri.
Pas 2
Punem primul strat de salata pe farfurie - dati prin razatoare albusurile intr-un strat uniform.
Pas 3
Ungeti cu maioneza stratul de albusuri.
Pas 4
Untul rece il dati prin razatoare uniform pe toata suprafata, asta va fi urmatorul strat.
Pas 5
Apoi dam prin razatoare cascavalul, la fel uniform pe toata suprafata.
Pas 6
Pestele din conserve se scurge de ulei, se alege de oasele mai mari, si cu o furculita se marunteste bine. Aceasta pasta de peste se pune uniform peste cascaval.
Pas 7
Se unge bine cu maioneza si se niveleaza salata.
Pas 8
Ultimul strat este galbenusul de ou, dat prin razatoarrea mai mica. Distribuiti frumos, pe toata suprafata salatei.
O infrumusetati cu lamaie, verdeata.
Pofta Buna!
Cantitate:
500 g
(8-9 portii)
Timp de preparare:
20 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregatire:
15 min
Data publicarii:
Nota:
5 (4 voturi)