Ingrediente
●
Rosii
4 buc
alegeti rosii de marime medie si foarte calitative
●
Mozzarella
300 g
aveti grija ca mozzarella sa fie cam de talia rosiilor
●
Busuioc
5 buc
daca nu aveti puteti sa nu folositi
●
Ierburi de provence
0.5 lingurite
optional
●
Ulei de masline extravirgin
2 lingurite
Urmareste-ne pe retelele de socializare pentru a nu rata retetele noi si alte noutati!
Pasi de urmat
Pas 1
Rosiile si mozzarella se taie felii de grosime egala, cam de 3-4mm.
Pas 2
Pe o farfurie plata aranjati alternativ - felii de rosii, mozzarella si cate o frunza de busuioc. Repetati operatiunea pana acoperiti toata farfuria.
Pas 3
Cu o lingurita puneti atent sosul pesto. Incercati sa nu-l intindeti prea tare - sa fie ca un fir care trece peste toate ingredientele.
Pas 4
Apoi stopiti cu ulei de masline si optional presarati niste ierburi de Provence.
Gata de servit!
Pas 5
Daca nu aveti rosii bune, mai bine folositi rosii cherry - sunt mai aromate si fragede.
In acest caz cumparati mozzarella bilute, sa fie frumos :)
Pofta Buna!
Cantitate:
500 g
(6-7 portii)
Timp de preparare:
10 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregatire:
10 min
Data publicarii:
Nota:
5 (2 voturi)