Ingrediente
●
Sos chili (dulce)
1 lingura
Urmărește-ne pe rețelele de socializare pentru a nu rata rețetele noi și alte noutăți!
Pași de urmat
Pas 1
Curățăm, spălăm și tăiem legumele. Le puteți tăia după bunul plac, eu le-am tăiat fâșiuțe, doar prazul rondele, după cum se vede în poză.
Pas 2
Punem tigaia cu ulei pe foc și adăugăm primul castron, adică prazul, morcovii și țelina. Le călim ușor amestecând din când în când, la foc potrivit.
Pas 3
După 5 minute adăugăm cel de-al doilea castron și anume cel cu ardeii și castraveții. Amestecăm.
Pas 5
Între timp fierbem apa cu un praf de sare, într-o olicică și introducem pastele de orez pentru 2 minute. Le scoatem apoi, le scurgem de apă și le adăugăm peste legume.
Pas 6
Punem și cele două sosuri, amestecăm bine totul și potrivim de sare.
POFTĂ BUNĂ!
Cantitate:
4 buc
(porții)
Timp de preparare:
15 min
Dificultate:
mediu
Timp total de pregătire:
30 min
Data publicării: