Ingrediente
●
Ciuperci champinion
300 g
●
Marar verde
1 buc
(legătură)
●
Rosii cuburi din conserva
1 buc
Urmareste-ne pe retelele de socializare pentru a nu rata retetele noi si alte noutati!
Pasi de urmat
Pas 1
Curățăm și spălăm legumele. Ceapa o tăiem mărunt, iar morcovii îi dăm pe răzătoare.
Pas 2
Punem ceapa la călit într-o tigaie încinsă împreună cu uleiul. Adăugăm morcovul ras și le călim pentru 7-8 minute.
Pas 3
Ciupercile spălate bine le tocăm la robot sau la mașina de tocat.
Pas 4
Adăugăm la călit și orezul bine spălat și 100 ml apă.
Pas 5
Condimentăm cu cimbru, puțină sare și după 10 minute oprim focul și lăsăm la răcit.
Pas 6
Pregătim ardeii pe care îi curățăm și îi spălăm.
Pas 7
Într-un vas mai mare amestecăm ciupercile, legumele călite cu orezul, mărarul tocat mărunt, pulpa de roșii și sare, piper după gust.
Pas 8
Cu acest amestec umplem bine fiecare ardei gras în parte. Punem să fiarbă 1L de apă în care adăugăm cele 2 cuburi de concentrat de legume, astfel încât să obținem o supă.
Pas 9
Ardeii umpluți îi așezăm într-o tavă în care turnăm supa și îi băgăm în cuptorul preîncins.
Pas 10
După ce s-au rumenit frumos îi scoatem și îi servim cu smântână și verdeață tocată.
POFTĂ BUNĂ!
Cantitate:
11 buc
Timp de preparare:
45 min
Dificultate:
dificil
Timp total de pregatire:
80 min
Data publicarii:
Nota:
5 (1 voturi)