In ultimii ani tot incercam diverse retete de pasca fara aluat, abia acum pot sa va spun ca am gasit varianta care imi place cel mai mult - este o pasca perfecta si extraordinar de gustoasa! Eu personal prefer anume aceasta pasca fara aluat pentru masa de Paste, nu prea mi-a placut pasca traditionala cu aluat si branza. Cu aceasta varianta de reteta de pasca impacati pe toata lumea, va asigur ca vi se va cere reteta si va ramane una de suflet pentru mult timp.
Cum am mentionat si mai jos, dar tin sa mai scriu si aici - structura mai fina si frageda la pasca o veti obtine daca folositi branza mai moale, ceva mai cremoasa. Eu am cumparat branza clasica de vaci, la galetusa de 1 kg si a iesit perfecta - ca un sufleu sau cheescake. Puteti sa-i spuneti pasca fara aluat daca e de Paste, sau budinca de branza daca o faceti in restul anului, sa stiti ca nimeni nu se va supara sa manance oricand asa o prajitura cu branza delicioasa. In loc de stafide puteti pune merisoare sau bucatele de ciocolata, va si mai interesanta.
Bun, dar daca totusi tineti sa faceti pasca traditionala cu aluat de cozonac, va recomand sa vedeti reteta mea de pasca, si cu video, sau pasca cu ciocolata - si asta extraordinara si de mare efect!
Si bineinteles traditionalii cozonaci - Cozonacul mai rapid cu cacao si nuci, Cozonacii Babani , Cozonacii cu aluat oparit sau Cozonacii de post.