Ingrediente
●
Aluat de pizza
1 buc
aveți link-urile la primul pas, sau preparați aluatul dvs preferat
●
Galbenusuri de ou
2 buc
●
Smantana dulce 30%
50 ml
puteți folosi orice smântână grasă aveți la îndemână - simplă, fermentată sau dulce, lichidă
●
Sare, piper negru
0.5 lingurite
●
Usturoi (catei)
1 buc
sau 0.5 linguriță usturoi praf
●
Cascaval
200 g
recomand să-l combinați și cu puțin parmezan ras
●
Sunca cu slanina
200 g
bacon-ul ar fi perfect aici, dar eu folosesc mai cu spor kaizer-ul afumat țărănesc sau niște șunculiță mai grasă
Urmărește-ne pe rețelele de socializare pentru a nu rata rețetele noi și alte noutăți!
Pași de urmat
Pas 2
Într-un bol amestecați 2 gălbenușuri crude cu smântâna, usturoiul pisat/uscat și puțină sare cu piper măcinat.
Pas 3
Acest sos de obicei îmi ajunge pentru 2 pizza, dar calculez de obicei 1 gălbenuș la 1 pizza.
Deci, ungeți blatul de pizza cu câteva linguri din acest sos.
Pas 4
Presărați cașcavalul, așa ca să acopere suprafața cât mai bine.
Pas 5
Peste cașcaval aranjați șunculița tăiată bucățele lungi și subțiri.
Cantitatea de umplutură o reglați după preferințe și necesități.
Pas 6
Coaceți pizza timp de 20-30 de minute în cuptorul încins la 200 de grade.
Serviți caldă și savurați, este minunat de gustoasă!
Poftă Bună!
Cantitate:
2 buc
(2 pizza)
Timp de preparare:
60 min
Dificultate:
usor
Timp total de pregătire:
60 min
Data publicării:
Notă:
5 (2 voturi)