Papanasi Reteta VIDEO

La aceasta reteta de papanasi chiar nu trebuie sa spun cat de buni sunt - extraordinari de fapt, sotul meu si copii adora papanasii si intotdeauna se bucura cand le gatesc papanasi cu branza.
Reteta de papanasi am tot studiat-o pe mai multe site-uri, si am ramas la aceasta varianta, cea mai simpla, reusita si cu ingrediente la indemana. Acum veti fi ajutati si de Reteta VIDEO, asa ca sigur trebuie sa va iasa. In plus mai puteti vedea si reteta de papanasi moldovenesti si papanasi cu miere, sunt delicioase toate.

Recomand sa "incalziti" acest week-end cu niste papanasi - fiindca trebuie mancati calzi si sunt calorici, mai bine sa-i faceti pentru un pranz in familie sau o cina devreme. Neaparat sa-i serviti cu smanatana si dulceata preferata.

Ingrediente

Branza de vaci
500 g
alegeti branza de vaci normala, cu mai putin zer - daca este prea lichida va trebui sa mai adaugati faina
Zahar
100 g
Oua
2 buc
Faina alba calitate superioara
200 g
Esenta de vanilie
1 buc
Bicarbonat de sodiu
0.25 lingurite
un varf de lingurita
Smantana
200 ml
Dulceata
100 g
alegeti dulceata voastra preferata, ar merge bine si cu miere

Pasi de urmat

1

Intr-un bol puneti branza si ouale.

2

Adaugati zaharul, esenta de vanilie si bicarbonatul. Amestecati toata compozitia bine cu o lingura.

3

Urmeaza faina - o amestecati la fel cu lingura.

4

Observati ca se formeaza un aluat mai lipicios - nu bagati mainile in el ca numai va enervati - si oricum daca il faceti prea tare si nelipicios nu vor fi fragezi papanasii.

5

Deci cum facem  - presaram faina mai multa pe masa de lucru, cu lingura scoateti aluatul pe aceasta faina.

6

Atent cu mainile presarate cu faina usor formati o bila de aluat - nu il framantati, doar adunati.

7

Impartiti bila de aluat in 8 bucatele uniforme.

8

Din fiecare bucata mai taiati cam o bucatica de marimea unei nuci - pentru capacul de papanasi.

9

Acum formam papanasii - din bucatica mica formati o bila, din cea mai mare formati cu mainile la fel o bila mai mare. Apoi o puneti pe masa presarata cu faina si infigeti degetul in mijloc, rotiti usor aluatul imprejurul degetului ca sa largiti gaura.

10

In asa fel faceti toti papanasii. Mi-au iesit 8 seturi de papanasi frumosi :)

11

Intr-o tigaie adanca incingeti mai mult ulei, adugati o serie de papanasi si lasati sa se rumeneasca bine pe o parte. Atentie la ei, ca se rumenesc f.repede.

12

Apoi intoarceti pe partea cealalta si lasati sa se rumeneasca.

13

La fel faceti si cu ceilalti papanasi, apoi le scoateti pe o farfurie acoperita cu servetele, sa se scurga uleiul.

14

Si acum formam efectiv papanasii pentru servire - se pune un papanas mare in farfurie, se pune dulceata in mijloc.

15

Peste dulceata puneti 1-2 linguri de smantana si deasupra biluta mica de papanas.

Sunt superbi, periculosi de buni - va indragostiti de ei imediat ce ati gustat o bucatica.

Pofta Buna!

Gasiti acum retetele voastre preferate si in cartea noastra Top 50 retete Pas cu Pas, prima carte din Romania cu retete prezentate detaliat cu POZE pe PASI, un adevarat ghid vizual simplu de urmarit in timpul procesului de gatire.

Cartea se gaseste in libariile partenere ale editurii Curtea Veche, sau online aici.

Click aici!

Cantitate: 8 bucati (8 portii)
Timp de preparare: 15 min
Dificultate: usor
Timp total de pregatire: 30 min
Data publicarii:
Nota: 5 (25 voturi)

Comentarii

larissa
Alina Tapolcsi (larissa) 18 feb 2011, 11:29

vai ce bine arata nu am facut demult papanasi  dar eu nu asa i stiam ci fierti in apa  si cu gris  tot asa cu oua , gris zahar si fierti in apa apoi dati prin pesmet astia ai tai arata impecabil am sai incerc

Nota mea pentru reteta:
Natali
Natali 18 feb 2011, 13:29

Mmm, yami, ce bine arata! N-am facut niciodata papanasi din astia acasa, doar ce am mincat pe la localuri. Ai tai sint mai frumosi, si cred ca tare buni!

Ce tortulet faci pentru miine, sau e gata deja? ;)

Nota mea pentru reteta:
Ellena
Elena (Ellena) 18 feb 2011, 14:42

Lenaaa am fost gand la gand, tocmai am venit de la market cu ingredientele pentru papanasi, aveam de gand sa ii fac in week-end. Am primit si aprobarea de pe site-ul e-retete si ii planuiesem sa ii fac . Nu pot spune ca arata atat de bine ca imi vine sa bag capu in pc, de mult pofteam la ei...

Nota mea pentru reteta:
gabriela29sv
gabriela29sv 18 feb 2011, 14:53

Se pare ca citesti gandurile oamenilor,pentru ca la fel ca si Ellena ma gandeam la acelasi lucru...sa fac papanasi...dar tu ne-ai luat-o la amandoua inainte .Sunt foarte frumosi si cu siguranta deliciosi  ...imi lasa gura apa cand ii privesc  .Nota 10

Nota mea pentru reteta:
lena
Elena (lena) 18 feb 2011, 16:10

Sunt buni, buni, chiar va recomand, putine retete accept care se fac in ulei - papanasii sunt atu, nici nu se discuta :)

Natalia pt maine fac un tortulet Diplomat cu crema de capsuni si frisca - ca pt o domnisoara. Am gata pandispanul, facut de dimineata, acum seara pun si crema in el, maine frisca

ionelatl
B ionela (ionelatl) 18 feb 2011, 17:29

mi ati facut pofta,abia astept sa fac,ma imbolnaviti cu retetele dumneavoastra,daca o  sa ma ingras,dumneavoastra o sa fiti de vina!!Va doresc sanatate si sa ne bucurati in continuare cu multe retete

Carolina82
Carolina (Carolina82) 18 feb 2011, 18:29

Buna,Lencic.acum jumate de ora am primit prin mail aceasta minunata receta.si imediat m-am apucat sa o fac..nu-i zi ca sa nu fac ceva dulce pt sotiorul meu.

Deci,in loc de branza de vaci,am pus ricotta (e un fel de urda aici in italia) si au iesit niste papanasi minunati si foarte buni.!!!!!

Iti multumesc mult,sa-ti dea D-zeu sanatate si multe succese in toate!!!!!!!

Nota mea pentru reteta:
janin
janin 18 feb 2011, 19:18

cat de bine arata papanasii  dar mi se pare reteta ca e atat de grea pentru mine :))) ... trebuie s-o incerc si eu cat mai curand pt ca sotul meu e innebunit dupa papanasi de genul acesta dar doar inoras am mancat.....ar fi minunat sa invat sa fac si eu...

vroiam sa intreb daca doar cu branza dulce de vaca se poate face...sau se poate inlocui cu un alt tip de branza ....

voi reveni cu rezultatul ,asta daca  ma incumet s-o incerc :D

lena
Elena (lena) 18 feb 2011, 20:38

Din pacate Janin, papanasii se fac doar cu branza de vaci simpla, adica din aceea clasica. Trebuie sa gesesti ceva care sa fie cam la fel la consistenta si gust.

spiriduena
elena (spiriduena) 19 feb 2011, 00:17

,si eu fac aproape la fel dar cu alte cantitati.Nu se poate sa nu va iasa daca respectati pasii,mai ales ca avem si imagini;nu e acelai lucru sa afli o reteta de la cineva,sau sa o vezi aici atat de bine explicata. 

Nota mea pentru reteta:
Karen
Karen 19 feb 2011, 01:17

De ani si ani am incercat sa fac si eu papansii(zeci de retete) si nu imi ieseau  doar acum cateva luni am descoperit de ce nu mi-au iesit:uleiul trebuie sa fie mult,aproape sa fiarba (scriu pt cine a patit ca mine sau nu stie ce inseamna ,,ulei mai mult,, )ideal ar fi un ceaun

Lena e geniala reteta ca de altfel tot ce postezi tu

Nota mea pentru reteta:
Natali
Natali 19 feb 2011, 12:43

Fetelor, azi e ziua Anei-Sofia, fetitei Lenei, implineste 3 anisori! La multi ani pentru Ana Sofia, sa fie sanatoasa, sa aiba o viata implinita si sa va bucure mereu cu realizarile ei!

janin
janin 19 feb 2011, 16:15

La multi multi si fericiti ani, sanatate maxima si sa aiba parte de tot ce e mai bun si frumos in lume!

Tocmai am venit de la cumparaturi si mi-am luat si tot ce-mi trebuie pentru papanasi, inclusiv branzica :D....am mari emotii ca tre sa ma apuc de ei...nu mi-au iesit niciodata, dar acum am mari sperante pt ca toate retetele (exceptie : panita cu lapte  ), explicate de Lena mi-au iesit....(poate nu perfect ca-n poze dar zic eu ca aproape de adevar :) )...asa ca voi reveni mai tarziu cu rezultate ..:D

Clarutza
Clarutza 19 feb 2011, 17:23

Arata superrrrr bineeee papanasii!FELICITARI! Si LA MULTI ANI pentru micuta Ana-Sofia!Sa fie sanatoasa  si sa va bucurati de ea in fiecare zi!

Nota mea pentru reteta:
lenor
Elena (lenor) 19 feb 2011, 19:13

Mi-ai dat o idee buna, acum ii incerc sa imi indulceasca amiaza de sambata!

lena
Elena (lena) 19 feb 2011, 20:30

Multumesc Mult pentru urari! Este o zi speciala pentru noi, Ana-Sofia a fost foarte asteptata, cam 2 ani, in fiecare an ne amintim orele cand s-a nascut si cat de emotionante au fost.

Ellena
Elena (Ellena) 19 feb 2011, 23:36

La Multi Ani fetitei tale Lena! Ii doresc multa sanatate, fericire, sa fie cumintica si sa devina o gospodina ca mama ei!

.

janin
janin 20 feb 2011, 00:26

GATA i-am facut :D ...au iesit minunati ..inca nici nu-mi vine sa cred ca mi-a reusit, cred ca sunt cei mai buni papanasi mancati vreodata :) sotul deja a savurat doua portii desi noi in general nu mancam dupa ora 20 nu ne-am putut abtine ...drept e ca m-am apucat de ei pe la ora 23 si ceva dupa ce am terminat de gatit  felul 1 si 2 :D apoi desertul...

multumesc mult lena , inca o data, pt retele tale minunate !

spiriduena
elena (spiriduena) 21 feb 2011, 00:13

La Multi Ani ,fetitei sa creasca mare, sa fie sanatoasa ca desteapta si descurcareata sigur va, ca mama ei.

nadira
nadia daniela rotaru (nadira) 21 feb 2011, 11:54

Lena draga , trebuie smintina normala , smintina dulce sau crema de patiserie [din care se face frisca]? ms

naty
naty 21 feb 2011, 12:02

Salut, finutza! Merci pentru reteta! Am facut si eu, sunt super pufosi, aromati si foarte gustosi ca nici nu am observat cind baietii mei i-au infulecat!

Nota mea pentru reteta:
lenor
Elena (lenor) 21 feb 2011, 14:31

merge cu smantana normala, si ies foarte pufosi si buni!

Au fost chiar neasteptat de buni!

janin
janin 24 feb 2011, 18:37

Lena poti sa-mi spui te rog daca merg facuti si cu branza congelata? ca de obicei aduc de la tara 1-2 bulgari de branza si o parte pun la congelator ca nu putem consuma tot o data...la placinte am observat ca nu prea merge...ies un pic altfel decat cu branza proaspata....

lena
Elena (lena) janin 24 feb 2011, 19:17

Merge si cu congelata, dar cred ca va trebui sa pui mai multa faina - dupa congelare se face putin mai apoasa branza.

Ellena
Elena (Ellena) 24 feb 2011, 20:48

Am facut si eu papanasi, cum spuneam ii aveam pe lista si mi-au iesit f.buni

janin
janin 25 feb 2011, 09:19

dap intradevar e mai apoasa...imp e ca merge si asa, pt ca reteta asta merita sa am tot timpul rezerve de branzica in casamultumesc pentru raspuns, Lena!

angy
angy 19 mai 2011, 15:27

angy

Poate cineva sa mi explice din ce cauza mi au iesit papanasii cocosi,desi i am prajit ,ulterior am descoperit k erau cruzi la mijloc.Am folosit acelesi cantitati de ingrediente.

lena
Elena (lena) 19 mai 2011, 16:23

Angy foarte posibil sa fi avut branza mai moale sau i-ai prajit pe foc prea iute.

angy
angy 19 mai 2011, 16:29

Cred k ambele,,,orikm o s mai incerc..multumesc !

cezar
cezar 26 iul 2012, 18:26

super păpănaşii pufoşi ca zăpada

Poza mea pentru reteta:
Corina79
Corina79 14 nov 2012, 10:24

In sfarsit o reteta buna de papanasi! Am incercat mai multe retete dar niciodata nu-mi ieseau pufosi.

De data asta mi-auiesit perfecti. Multumesc.

Nota mea pentru reteta:
Anisoara89
Ana Cozonac (Anisoara89) 23 nov 2012, 18:54

Salutare!!!
La noi acasa la Moldova asa frumuseti se numesc gogosi (desigur facem numai gogosi ca forma, dar desigur se poate de modelat si altfel) si se fac fara zahar dar le servim la fel cu smintina, sunt foarte pufoase si gustoase. Astazi le-am facut si eu dupa traditia din Moldova, cam cu aceleasi proportii ca si aici in reteta. Va dau si foto, cred ca e destul de reprezentativa. Pupici Lena, ma bucur mult ca am cunoscut site-ul tau 

Poza mea pentru reteta:
motanika
motanika 24 nov 2012, 16:06

iata si papanasii mei!! foarte foarte buni!!iti vine sa-i papi pe toti odata 

Poza mea pentru reteta:
elizagabriela
elizagabriela 25 iul 2013, 14:20

super buni ....Am mai incercat alte retete dar faceam aluatul prea tare si sfarseam sa imi satisfac pofta de papanasi la restaurant....Acum e o placere sa mi fac acasa ...Multumesc Lena pt reteta pas cu pas

Poza mea pentru reteta:
lena
Elena (lena) 25 iul 2013, 17:15

O, ce bine arata - sa aveti pofta buna si ma  bucur mult ca va sunt de folos retetele!

Giulia89
Giulia89 17 aug 2013, 14:51

Am facut si eu, in sfarsit, primii mei papanasi de casa  Asta dupa ce am mancat in oras 2 portii de ...gogosi cu dulceata si smantana ( numiti cica papanasi) :))) Sunt foarte buni si pufosi, multumesc de reteta! :D

Poza mea pentru reteta:
lena
Elena (lena) 17 aug 2013, 22:02

Arata foarte bine Giulia, sunt perfecti, sa aveti pofta buna!

IDanutzza
IDanutzza 24 ian 2014, 17:05

delicioșiii!!!

Poza mea pentru reteta:
Alionca
Alionca 03 mar 2014, 17:53

buna... am si eu o intrebare biocarbonatul se stinge cu otet sau nu?Multumesc...

lena
Elena (lena) Alionca 03 mar 2014, 18:52

Nu se stinge.

Alionca
Alionca 04 mar 2014, 10:57

mersi mult...pup

tiki
tiki 04 mar 2014, 15:14

Wowww,wooowww,wowww,ce minunatie. Am mancat 1 cald, si a fost nemaipomenit.Amiaza mea.Am facut din 1/2 cantitate-normal-,deci 4,dar as fi putut face 5 ca au iesit f.mari.Branza buna f,tare,facuta de mine,cu gem de capsuni dupa reteta ta. Sunt buni si reci,dar calzi sunt dementiali.Poza e facuta pe rece,si smantana cam tare. Nu sunt frumosi ca ai tai, dar precis la fel de buni. Multumesc.Eu de obicei ii fac,fierti,rotunzi,mai light,dar acestia sunt f.buni.Multumesc .Pupici.Nota 100.

Poza mea pentru reteta:
tiki
tiki 10 mar 2014, 12:53

Again.Tot eu. Ce ziceti mi-au placut daca am repetat reteta? De data asta i-am facut cu pasta de macese. Tot f. buni.As manca zilnic,dar.......nu e voie.:)). N-am dat nota mai sus? Ce imprudenta.Scuze.

Poza mea pentru reteta:
tiki
tiki 10 mar 2014, 12:54

Ce se intampla,nu apar stelutele?

Valentina P.
Valentina P. 02 apr 2014, 21:31

Uluitoare reteta. Multumesc Lena pentru retetele tale. Eu nu sunt fan dulciuri, insa aproape in fiecare zi fac câte un desert pentru soțul meu din rețele date de tine si fără sa gust reușesc sa impresionez. Papanasi sunt excepționali calzi, i-am făcut de mai multe ori si o singura data au ieșit mai tari, cred ca de vina a fost brânza care a fost cremoasa. Multumesc- din partea sotului

Nota mea pentru reteta:
IOANA HAPPY
IOANA HAPPY 03 apr 2014, 18:05

i-am facut si au iesit extraordinari!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

YYYYYYYYYYEEEEEEEEEEESSSSSSSSSSSSSSSSSSSS!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nota mea pentru reteta:
loredanapop
loredana pop (loredanapop) 06 apr 2014, 11:15

papanasii sunt minunati, mie mi-au iesit din prima incercare.

ADINA IONELA
ADINA IONELA 06 apr 2014, 15:09

eu nu am inteles ce fel de branza ati folosit, sarata sau dulce? eu am incercat cu branza sarata, bineinteles ca mi-au iesit nefacuti in mijloc, ce pot sa fac, sa mai pun faina si sa-i fac la foc mic?

lena
Elena (lena) ADINA IONELA 06 apr 2014, 18:59

Am folosit branza de vaci, nici sarata, nici dulce - cea simpla.

afb
afb 05 mai 2014, 20:41

Buna Lena!Imi plac la nebunie papanasii asa ca vreau s-o incerc si eu.Te rog spune-mi ceva:branza o rad sau o faram cu lingura?multumesc

lena
Elena (lena) afb 05 mai 2014, 20:49

Branza de vaci nu se rade, poate ai tu una deosebita - ai grija sa nu pui cumva telemea. Eu o sfaram cu lingura sau mainile.

tiki
tiki 05 mai 2014, 20:55

Eu cu furculita.

afb
afb 05 mai 2014, 21:05

Multumesc frumos Lena!!Este prima data cand fac si am mari emotii.O sa te anunt cum mi-a iesit.Te pup

GemDeDude
Alina (GemDeDude) 30 iun 2014, 18:50

Bună! Ar trebui menționat în rețetă la ce foc trebuie prăjiți, pentru că evident că asta face diferența dintre niște papanași perfecți și niște papanași comestibili. :) Eu n-am știut la ce foc să-i fac și m-am luat după cineva și i-am făcut la foc mare și au ieșit cocă la interior.

Se pare însă că multă lume face greșeala asta și oamenii cred că așa trebuie să iasă. Soțul și soacra se jură că ei peste tot numai așa au mâncat, moi la interior. Eu n-am mai mâncat niciodată înainte și abia așteptam. :P

Nota mea pentru reteta:
GemDeDude
Alina (GemDeDude) 30 iun 2014, 18:57

Măcar au ieșit frumoși. :)) Și dulceața de vișine făcută după rețeta ta i-a salvat. :P Ce-i drept, chiar și așa sunt buni, doar eu sunt ofticată că nu sunt EXACT cum trebuie. :D

Poza mea pentru reteta:
lena
Elena (lena) 30 iun 2014, 19:47

Exersati si gasiti varianta care va place, cu miez moale sau mai uscat. Important este ca va place:)

GemDeDude
Alina (GemDeDude) 30 iun 2014, 20:50

Mie îmi era teamă să nu dea dureri de stomac așa cocă, pentru că de când eram mică am tot auzit că aluatul necopt face rău, dar văd că până acum toată lumea e bine. ^_^

geopetrec
geopetrec 21 iul 2014, 23:02

Excelenta reteta, am incercat-o.... Au iesit niste papanasi "periculos" de buni....

Felicitari!!

Nota mea pentru reteta:
Roxyii
Roxyii 27 aug 2014, 14:00

Nemaipomeniti!! Multumesc pentru retetele tale. Te urmaresc mereu!

Poza mea pentru reteta:
Geani68
Geani68 29 oct 2014, 20:45

Bravo Lena!Sunt mereu pe site chair daca nu am facut inca comentarii!Am incercat foarte mulet retete(toate super bune)!Tine o tot asa!

georgiana m
georgiana m 24 feb 2015, 17:54

Iata si papanasii mei minunati de gustosi :D

Poza mea pentru reteta:
Nota mea pentru reteta:
georgiana m
georgiana m 24 feb 2015, 17:59

Au fost minunati de buni desi nu ma ateptam.Multumiri mai ales din partea sotului care i-a infulecat imediat :D Am folosit cas de vaca si au fost super buni.Felicitari pentru tot ceea ce faci.Voi folosi mereu reteta ta ptr ca desi a fost pentru prima oara  cand am facut mi-au iesit buni buni.

Anemonadavida
Anemonadavida 23 mar 2015, 15:32

Buna ! Daca nu pun bicarbonat se pot face?

Multumesc!

lena
Elena (lena) Anemonadavida 23 mar 2015, 15:47

Incercati.

Melanie
Melanie 07 apr 2015, 17:43

Excelenti! Tot timpul eram tentata la alte retete de papanasi sa pun mai multa faina pt ca intr-adevar aluatul este exagerat de lipicios, insa cum faci tu este f bine pt a iesi pufosi!!! Nu stiu dar din felul in care explici in detaliu fiecare reteta inspiri f multa incredere si cand mai si iese exact ca in poza de prima data chiar ca nu imi vine sa caut alte surse de inspiratie. Momentan am renuntat la alte site-uri! 😚

Poza mea pentru reteta:
Eka
Eka 16 iun 2015, 13:10

Sunt de acord, retetele sunt foarte bine explicate si ilustrate. Acesta e singurul site la care ma intorc mereu cand vreau sa gatesc ceva nou, pentru ca stiu ca imi va iesi. Nu prea ai cum sa dai gres daca respecti reteta si ai rabdare. tocmai am facut pentru pima oara papanasii si (zic eu) mi-au iesit.

Anca Florina
Anca Florina 23 iul 2015, 19:07

Foarte buni, am incercat reteta si iese bine 👍👍👍👍👍

martha69
martha69 08 aug 2015, 22:34

Multumesc pentru reteta! Panasi au iesit perfecti, toata familia a dat nota zece cu felicitari. cu precizarea ca-s mai buni decat cei din restaurant. Multumesc mult

Nota mea pentru reteta:
ibi pop
ibi pop 15 ian 2016, 03:29

Si eu am facut dar ma iesit mai lipicios in interior ,am pus pra multa faina sau prea putin unde am gresit ,sa-mi spuna cineva.

RoxanaD
RoxanaD 11 feb 2016, 23:09

In loc de faina alba pot folosi faina de orez integrala?

lena
Elena (lena) RoxanaD 12 feb 2016, 11:52

Nu am incercat niciodata, dar cred ca puteti inlocui.

Carmen Silvia
Carmen Silvia 17 feb 2016, 20:08

foarte buni si satiosi in acelasi timp ! primi nu i-am prajit suficient si au iesit lipiciosi la interior . Bine ca am testam si am vazut la timp. La urmatorii am dat focul la aragaz la minim si i-am lasat mai mult in tigaie, nu s-au ars la exterior, asa au fost perfecti. Aluatul contine zahar si maronesc repede in tigaie si m-am inselat prima data. Asta e , invatam 

Poza mea pentru reteta:
Nota mea pentru reteta:
DaniellaB
DaniellaB 18 feb 2016, 14:13

Salutare, uite aici am facut si s-au primit asa frumosei si gustosei... multumesc de receta, baiatula trebuit sa-l opresc din mincat... astept sa vad ce zice fetita si sotul deseara :) nu am crezut ca o sa se primeasca asa perfect, nu s-au rupt sau facut frumosi frumosi si asa cum vedeam eu la gospodinele perfecte.  Imi pare rau ca nu e calitativa poza :)

Poza mea pentru reteta:
Nota mea pentru reteta:
Dony
Dony 23 feb 2016, 01:18

Am facut si eu acesti gustosi papanasi, si sint extrem de deliciosi!

Eu am inlocuit smintina cu inghetata si am adaugat si miez de nuca si este foarte foarte gustos un gust aparte.

Multumesc mult Lena de reteta...

Poza mea pentru reteta:
V.Elena
V.Elena 24 iun 2016, 02:34

Foarte gustosi!!!

Poza mea pentru reteta:
Nota mea pentru reteta:
MelekMelek329
Melek Melek (MelekMelek329) 05 oct 2016, 00:31

Foarte buni ! Am facut pentru prima data. Primii au iesit foarte frumosi la culoare ; dar ceilalti mult mai bronzati. Oare unde am gresit ?

lena
Elena (lena) Melek Melek (MelekMelek329) 05 oct 2016, 09:44

Dupa ce ati incalzit uleiul bine trebuia sa faceti focul mai mic :)

MelekMelek329
Melek Melek (MelekMelek329) 05 oct 2016, 00:35

Minunati !

Poza mea pentru reteta:
Nota mea pentru reteta:
lara.
lara. 08 nov 2016, 18:12

Draga Lena cu ce pot inlocui branza de vaci?

lena
Elena (lena) lara. 08 nov 2016, 18:13

In aceasta reteta, cu nimic, nu stiu daca tofu va fi la fel.

lara.
lara. 08 nov 2016, 18:28

multumesc 😘😘

IonelaPatrunjel113
Ionela Patrunjel (IonelaPatrunjel113) 26 feb 2017, 16:09

foarte buni Am facut si eu poze.

Nota mea pentru reteta:
GhitaDavid235
Ghita David (GhitaDavid235) 13 dec 2017, 12:49

cum trebuie sa fue uleiul ce temperatura

lena
Elena (lena) Ghita David (GhitaDavid235) 14 dec 2017, 10:06

Trebuie sa fie bine incins, dar pe timpurile editarii retetei nu aveam termometru. Cand mai fac o sa masor si completez!

Liliana243
Liliana Zlotea (Liliana243) 10 feb 2018, 14:50

Mmmmm, foarte buni, deliciosi.

Super reteta! Un mic dejun consistent si delicios!

Poza mea pentru reteta:
Nota mea pentru reteta:
Smileygirl
Smileygirl 14 apr 2018, 23:53

Am facut reteta pentru prima data si au iesit minunat cu un minim de efort ☺️. Multumesc frumos

Poza mea pentru reteta:
Nota mea pentru reteta:
BuncianuCamelia250
Buncianu Camelia (BuncianuCamelia250) 30 sep 2018, 20:41

Sunt minunați foarte buni și mi-au ieșit perfect de fiecare dată 

Poza mea pentru reteta:
Nota mea pentru reteta:
MariaOrleanu697
Maria Orleanu (MariaOrleanu697) 18 oct 2018, 08:21

Super buna reteta. I-am facut si eu si mi-au iesit perfecti. Mai buni decat la restaurant. Eu am pus ciocolata in loc de smantana si dulceata. 

ella.elena
ella.elena 13 oct 2019, 15:53

Foarte buni papanasii 🥰 totusi nu sunt multumita cat au crescut.. Mai jos e poza mea 😊

Poza mea pentru reteta: