Pasca cu ciocolata si branza Reteta VIDEO

Pasca cu ciocolata si branza

Cine ma intreba de o reteta de pasca? Sa va arat acum reteta de pasca cu ciocolata preferata copiilor mei, si nu numai - este de mare efect si nu am avut vreodata pe cineva care sa refuze o felie delicioasa de asa o pasca. Da, este mai putin traditionala aceasta reteta de pasca cu ciocolata, dar sa stiti ca felul cum arata si gustul compenseaza orice critici posibile in acest sens.

Cred ca pasca cu ciocolata va satisface toate gusturile, v-am prezentat mai detaliat procesul si veti face sigur o bunatate. Daca sunteti in cautare de o pasca cu aluat de pandispan, sau pasca cu ciocolata eu zic sa va opriti aici pentru ca le aveti pe amandoua. In cazul in care nu o vreti cu ciocolata, omiteti cacao si glazura, presarati deasupra cu zahar pudra si aveti o pasca delicioasa cu aluat de pandispan fraged si moale. Si noua ne place mult pasca traditionala, cu branza - dar servita proaspata, in prima sau a 2-a zi, pe urma nu mai are gustul si consistenta asa bune si fragede ca la aceasta pasca cu aluat de pandispan.

Asadar, pasca este delicioasa, ciocolatoasa, buna, buna rau de tot - banala descriere dar sincera... Sigur o veti face si ca o simpla prajitura sau tort, merge adaptata perfect - dar ca o pasca cred ca ar fi o adevarata delectare de sarbatori pentru toata familia.

Singura concurenta la aceasta reteta ar fi Pasca cu branza fara aluat, este la fel una din preferatele noastre si daca ma intrebati care o prefer mai mult, sunt intr-o dilema...

Ingrediente

Faina alba
200 g
Zahar
240 g
Oua
3 buc
1 ou pt blat si 2 pt umplutura
Lapte
200 ml
Unt
220 g
sa fie moale, la temperatura camerei
Branza de vaci
500 g
branza sa fie moale, dar NU lichida si cremoasa!
Praf de copt
10 g
Cacao pudra
4 linguri
2 pt blat si 2 pt glazura
Esenta de vanilie
2 buc
una pt blat si alta pt branza
Gris de grau
2 linguri

Pasi de urmat

1

Umplutura de branza:

Mare atentie la consistenta branzei de vaci, eu folosesc branza la fel ca la papanasi - moale dar bine scursa de zer, nicidecum lichida si cremoasa!

2

Intr-un robot sau blender puneti branza, 100g de zahar, 100g de unt moale, 2 oua, cele 2 linguri de gris si esenta de vanilie.

Daca nu aveti robot/blender le amestecati bine cu o lingura si eventual treceti printr-o sita, sa fie cat mai uniforma umplutura de branza.

3

Observati aici ca branza este uniforma, moale dar nu lichida.

4

Compozitia pandispan de cacao:

Intr-un alt bol puneti 100g de zahar, 1 ou si 100g de unt moale.

5

Amestecati bine cu un mixer.

6

Adaugati laptele si mai amestecati putin.

7

Acum puneti faina, 2 linguri de cacao, vanilie si praful de copt.

8

Amestecati bine cu mixerul sa fie o compozitie uniforma si fara cocoloase.

9

Asterneti cu hartie de copt o tava rotunda cu borduri detasabile, cam de 24-26cm diametru.

10

Puneti jumatate din aluatul de cacao in forma si nivelati bine cu o lingura.

11

Apoi turnati toata compozitia de branza si nivelati.

12

Puneti si restul aluatului de cacao, nivelati atent cu lingura.

Atentie! Daca veti avea branza mai lichida acest aluatul de cacao va fi destul de greu sa-l distribuiti peste branza. Daca totusi aveti aceasta problema il intindeti atent cu varful cutitului si il puneti peste branza din loc in loc cu o lingura, nu-l turnati pe tot mijloc.

Alta solutie - puteti face doar 2 straturi - cel de cacao dedesubt si cel de branza deasupra, scapati asa de chestia cu intinsul blatului 2 de deasupra.

13

Coaceti pasca la cuptor preincalzit la 180 de grade timp de 40-45 de minute.

Nu este o problema daca putin crapa, sau se ridica si la racire se mai lasa.

14

Lasati pasca sa se raceasca bine in tava, apoi treceti cu un cutit pe langa peretii tavii.

15

Scoateti atent bordurile tavii.

16

Glazura:

Intr-o cratita mica puneti 40g de zahar, 3 linguri de apa, 2 linguri de cacao, 20g de unt.

17

O puneti pe foc moderat si amestecati bine cu un tel ca sa nu fie cocoloase, pana se dizolva complet zaharul si untul.

18

O turnati peste pasca si distribuiti uniform cu o lingura pe toata suprafata.

19

Puteti s-o mutati acum pe un platou mai frumos, sau o puteti face inainte de a pune glazura pe pasca.

O lasati la frigider 2-3 ore pana se intareste bine glazura de deasupra.

20

Si apoi o portionati si savurati cu mare placere, este frageda si extraordinar de gustoasa.

20

Desi multi spun ca este mai mult o prajitura decat pasca, sa stiti ca eu o prefer de multe ori asa frageda si moale decat cea cu aluat de drojdie.

Imi place si pasca tradtionala cu branza si aluat de cozonac dar s-o mancam proaspata, asta in schimb este buna si dupa 2-3 zile, chiar mai patrunsa. Daca nu va hotarati care din ele s-o faceti eu vi le recomand pe toate, fiecare in felul ei e buna.

Pofta Buna!

 

Arata-ne si noua poza cu ce ti-a iesit, scrie-ne ideile sau intrebarile tale pe grupul nostru de Facebook "Gatim acasa cu LaLena"!

Click aici!

Cantitate: 1 kilogram (10-12 portii)
Timp de preparare: 60 min
Dificultate: mediu
Timp total de pregatire: 60 min
Data publicarii:
Nota: 5 (17 voturi)

Comentarii

gabidari
gabriela (gabidari) 17 apr 2011, 19:05

nu am cuvinte....banuiesc ca e deosebita....bravo....

Nota mea pentru reteta:
lenor
Elena (lenor) 17 apr 2011, 22:43

Arata super! Sigur o fac de Pasti - cea simpla doar cu branza parca nu e asa spectaculoasa! Multumim de reteta si pregatiri placute de Paste! Si, de maine, sunt la Sala Dalles la Targul de Pasti! Va astept la Standul Tupperware, la parter, pana vineri, intre orele 10,00 - 20,00 - intrarea libera!

nona
nona nona (nona) 18 apr 2011, 08:17

buna lena, este deosebita aceasta pasca, cu siguranta o fac. multumim pt fiecare reteta pe care o postezi . multe din ele le-am facut chiar daca in ultimul timp nu am avut timp sa mai comentez. esti o minune. iti urez un paste fericit si sanatate alaturi de familia ta si cei dragi tie. te pup

miha76
miha76 18 apr 2011, 08:23

super bine arata................tuturor gospodinelor spor la treaba............si sa va bucurati din plin de sarbatoarea INVIERII !

gabriela29sv
gabriela29sv 18 apr 2011, 09:45

Draga Lena, ma bucur din tot sufletul ca ti-a placut reteta mea de pasca cu ciocolata si sper ca o vei incerca si pe cealalta fara aluat (te asigur ,pe tine cat si pe celelalte gospodine, ca e delicioasa  ) .Multumesc mult pentru aprecieri  , mi-ai umplut inima de bucurie si mi-ai facut o zi frumoasa. Iti doresc tie si tuturor gospodinelor sa aveti parte de tot ce e mai bun in lume, pace si lumina in suflet, iar toate bucatele pentru masa de Pasti sa va iasa exact asa cum va doriti . Paste Fericit !

Nota mea pentru reteta:
scumpy65
scumpy65 18 apr 2011, 11:26

Draga Lena ,se pare ca esti uimitoare in ale bucatariei.Duminica fiind Floriile si totodata si ziua mea,m-am apucat de vineri si am facut :totul diplomat,toba de pui si rulada invelita cu cascaval.Toate au iesit excelente.Am avut cu ce ma lauda datorita tie.Multumesc pentru minunatele retete!!!Si aceasta minunata pasca o voi incerca cu siguranta.O saptamana excelenta!!!

Emma
Emma 18 apr 2011, 15:24

Multumim mult si sarbatori fericite impreuna cu toata familia!

Nota mea pentru reteta:
gabi-ta
gabi-ta 18 apr 2011, 22:02

Multumesc de reteta,acum sunt intr-o dilema,mi-am ptregatit ingredientele pentru tortul Krem a la krem dar si asta e o nebunie.Nu stiu care o sa-l fac.

Nota mea pentru reteta:
gabi-ta
gabi-ta 18 apr 2011, 22:04

Super pasca,acum sunt intr-o dilema,ce sa fac de Paste,Tortul Krem a la krem sau pasca

gabi-ta
gabi-ta 18 apr 2011, 22:05

Sorry ptr repetitie,am crezut ca nu sunt logata....si...ok

Paste fericit tuturor! Si retete delicioase!

crina
Paula (crina) 18 apr 2011, 22:15

Excelent , excelent .......O fac si pe asta !!!!!!      Multumesc mult de tot   !!!! 

crystyna08
crystyna08 20 apr 2011, 19:11

Daca tot o laudati asa de tare am sa o fac si eu...dupa va povestesc !..pupici.

Veronika
Veronika 26 apr 2011, 15:00

Buna Lena, am facut aceasta reteta, rezultatul: excelent fooooarte gustos. Mersi mult pentru retete si te felicit din suflet cu Sfintele Sarbatori de Pasti.

Eliza Petrescu
Eliza Petrescu 26 apr 2011, 15:01

multumesc mult de reteta! am facut-o si toata familia a ramas incintata.

Nota mea pentru reteta:
popescuaureliaiulia
popescuaureliaiulia 01 mai 2011, 17:46

este o reteta costisitoare si nereusita.am investit timp si bani intro porcarie care nu avea nici un aspect doar gust.am servito in familie nu cu musafirii ca mas fi facut de ris deoarece am mincato cu lingurita blatul nu a stat lipit de brinza nici de frica credetima ca nu spun povesti mai ales ca am facut o scoala de bucatari e adevarat nu de cofetari dar pot spune ca am notiuni elementare de bucatarie.este un esec total.sincer ias da nota 2 cu felicitari mai ales ca am fost extrem de furioasa ca nu am putut sa o pun pe masa in ziua de paste.ar fi fost o rusine

Nota mea pentru reteta:
lena
Elena (lena) 01 mai 2011, 17:55

Aurelia, imi pare rau - un comentariu foarte pompos si furios - dar daca ai facut si scoala de bucatari chiar nu inteleg ce nu avea sa-ti iasa - reteta este cam banala, singura problema cu blatul am explicat-o destul de bine. Posibil ca ai ales branza prea lichida. Eu zic in loc sa fii furioasa sa incerci sa intelegi de ce nu ti-a iesit, asta ar face un bucatar bun si profesionist.

piedra
piedra 02 mai 2011, 21:55

in seara aceasta am facut pasca pentru a doua oara . Am facut-o la Pasti si am avut niste musafiri foarte simandicosi , care au adus pasti si cozonaci de lasuper laboratoare de cofatarie. Cand au mancat aceasta pasca au fost foarte incantati. Au spus ca e combinatie foarte fina . Nu as fi scris nimic , dar nu am vazut nici un comentariu al cuiva cre sa o mai fi facut si nu as vrea sa va descurajati citind comentariul doamnei Aurelia. Pasca aceasta e cea mai fina pasca cu ciocolata pe cre am facut-o sau gustat-o vreodata . Maine duc si la servici. Va scriu impresi colegilor mei. Incercati-o cu toata increderea . Ingredientul principaal pe care Lena a uitat sa-l mentioneze sa care daca lipseste nu are cum sa iasa , este DRAGOSTEA PENTRU CEI PENTRU CARE GATESTI.

Nota mea pentru reteta:
lena
Elena (lena) 03 mai 2011, 09:56

Piedra, multumesc de comentariu - chiar asteptam parerea si altor utilizatori care au incercat Pasca. Ai perfecta dreptate - mult depinde de reusita unei retete - de la alegerea ingredientelor pana la mana si dispozitia celui care o face. Doar reteta nu este suficient, si un bucatar bun intelege asta. Te pup si multumesc mult de interventie

natalina
miki (natalina) 11 mai 2011, 17:02

cea mai buna pasca care am mancat-o vreodata!!!!am facuc-o pt Paste si ieri am mai facut una!numai ca intalnesc o mica prb: pe cand o scot din tava,ramane pe hartia de copt sa se raceasca si asa cum nu patrunde aerul la stratul de jos,se formeaza condensat,adica se abureste si se aseaza,adica stratul de sus maro e pufos,iar de jos e umed si lasat,asa tb?in rest e super-super bunamerci pt retete!!!

Nota mea pentru reteta:
piedra
piedra 12 mai 2011, 12:24

am patit si eu ca Natalia. Trebuie sa pui pasca pe un fund de lemn care absoarbe umezeala si sa rupi hartia de copt de-a  lungul unui diametru.

natalina
miki (natalina) 12 mai 2011, 16:57

multumesc pt sfat,piedra.Voi incerca,ca nu ma las de aceasta pasca.La cat de delicioasa e,nu trebuie sa astept Pastele,vine ca o prajitura fff buna

elen is
elen is 23 nov 2011, 11:16

Buna Lena,

Desi ma inspir din retetele tale de mult timp nu am scris pana acum. A cesta reteta este minunata. Prima data am incercat-o de Paste dar acum o fac la orice ocazie. Ieri a fost ziua mea iar invitatii au fost incantati de acest desert . Multumesc pentru retete. Te pup.

Nota mea pentru reteta:
lescuta
lescuta 16 feb 2012, 17:53

marcu cecilia-magdalena
cecilia-magdalena marcu (marcu cecilia-magdalena) 09 apr 2012, 18:43

chiar cautam o reteta de pasca si uite k am gasit-o.Deabia astept s-o prepar de Paste

Tania Meghega
Tania (Tania Meghega) 17 apr 2012, 16:13

Nu stiu exact ce e ca e pasca ca e prajitura, dar foarte buna a fost, nu a mai ramas nici o firimitura. Pe scurt neam-neam, a fost usor de facut, si mai usoar de papat .

gabriela29sv
gabriela29sv 17 apr 2012, 16:27

Hristos a Inviat! Ce ma bucur Lena ca aceasta reteta place la multa lume.Am facut-o si eu ca de fiecare Paste si e foarte apreciata mereu de musafiri.

Uite o foto cu pasca cu ciocolata,in spatele ei fiind pasca fara aluat,foarte buna si ea ;)

Poza mea pentru reteta:
lennusika
lennusika 17 apr 2012, 21:47

Saramana si Hristos a inviat.....ador aceasta pasca... am facut-o de multe ori cat am fost in Romania ,mi-a iesit din prima si a iesit si tare buna, dar acuma am o problema numai sunt in Romania  sunt in Danemarca si  nu am gasit branza de vaci as putea sa o inlocuiesc cu branzica Philadelphia ?

gabriela29sv
gabriela29sv 17 apr 2012, 23:20

Lennusika si eu sunt departe de casa, in Franta si fac branza de vaci acasa cu lapte de vaca la cutie(rosie) cu 3,5 % grasime,imi iese f bine.Reteta o gasesti pe site-ul Lenei.Numai bine si spor la gatit ;)

lennusika
lennusika 17 apr 2012, 23:56

multumesc tare mult gabriela pentru sfat ....nu am facut niciodata branzica de casa...dar am sa incerc si sunt sigura ca o sa imi iasa tare buna deoarece este foarte simplu  de facut, dar dureaza ceva zile.... iti multumesc inca o data ...pupic dulce...:

gabriela29sv
gabriela29sv 18 apr 2012, 00:07

cu mare placere lennusika, sunt bucuroasa sa impart retete,sfaturi cu toata lumea...curaj pentru facut branza,e tare simplu si buna...o sa fii mandra de tine ;).pupici

tatinela
tatinela 19 aug 2013, 12:26

o fac pentru a doua oara si mi se primeste ft moale,cind ii pun glazura se lasa tare,de ce?

lena
Elena (lena) tatinela 21 aug 2013, 08:22

Nu am inteles intrebarea, ce se primeste moale si cum adica se lasa tare?

tatinela
tatinela 22 aug 2013, 14:52

adica prajitura se primeste foarte moale,in rola creste bine iar cind o scot se lasa si isi pierde tot aspectul..plus la asta cind am taiat-o era si putin cruda,oare trebuia s-o mai tin in rola?am tinut-o o ora si vreo 10 min si mi s-a parut ca e de ajuns cu toate ca cind faceam proba cu scobitoarea tot inca nu iesea curata!!!prajitura e delicioasa ca gust,a placut tuturor,insa as vrea sa se primeasca ca la tine,sa arate frumos!

lena
Elena (lena) tatinela 23 aug 2013, 16:28

Poate pui branza de vaci mai moale si nu se tine bine? Adauga inca vreo 2-3 linguri de gris sa se tina bine.

tatinela
tatinela 23 aug 2013, 22:25

am pus brinza de casa,chiar ft tare...nustiu de ce...imi pare rau pentru ca prajitura e super gustoasa!

Dana D
Dana D 06 mar 2014, 11:05

In compozitia de branza se poate adauga un plic de budinca de vanilie (Dr. Oetker, eventual), care ii va da un gust mai rafinat si va rezolva problema consistentei.

Foarte faine retete, multumesc!

Geno83
Geno83 06 apr 2014, 09:24

Am facut si eu aceasta pasca,e gustoasa de altfel ca orice dulce,mai mancasem inainte facuta de o tusica de a mea dar mult mai reusita..sincer mie nu mi-a iesit la fel de aspectuoasa ca in poza de mai sus si branza parca nu e legata,cand tai o felie se sfarama toata..am urmat pasii exact ca mai sus,nu am magimix si am amestecat cu un mixer...sau posibil am mai citing pe alte bloguri si spun ca in aluatul cu branza se Pune faina...

Lilica
Lilica 17 apr 2014, 21:38

Am incercat reteta si a iesit perfect,am pus mai multa cacao ca asa imi place mie. 

Poza mea pentru reteta:
Lilica
Lilica 17 apr 2014, 21:46

Este calda inca , dar n-am rezistat sa nu o gust.Cu branza de casa am facut-o si nu am pus gris sau faina, dar era scoapta bine si nu avea zer. Daca este branza moale sloboade apa si de aceea ramane cruda.

adela la la
adela la la 22 apr 2014, 11:29

De paste am facut aceasta pasca dulce si a iesit super gustos!!! Sunt tentata sa incerc tot mai multe retete de lalena

Poza mea pentru reteta:
piedra
piedra 26 apr 2014, 18:50

Am facut din nou aceasta minunata pasca. Doar ca in loc de glazura am pus crema ganache calduta. A iesit dementiala. Am recomandat site-ul tuturor celor ce au laudat-o.

vasileveronica
vasileveronica 26 oct 2014, 18:08

Delicioasssssa! Data viitoare cred ca am sa pun si stafide in compozitia de branza.Nu a mai ramas nimic de poze....

Alina Heering
Alina Heering 02 apr 2015, 15:03

Buna Lena 😊. In Germania NU se gaseste branza de vaci proaspata 😞. Ce imi recomanzi pentru inlocuire?? Te rog mult,duminica este Pastele aici si creau sa impresionez 😊. Multumesc anticipat 😘😘

lena
Elena (lena) Alina Heering 03 apr 2015, 14:40

Mda, sigur nu se gaseste nimic asemanator, stiu ca prin magazinele rusesti din Germania se gaseste branzica, se numeste "Творог".

Sau il faci acasa, din lapte batut/iaurt sau kefir - ai reteta pe site. Pt ca nu ai timp de asteptare sa se acreasca laptele faci direct din iaurt de comert.

elena clinciu
elena clinciu 10 apr 2015, 20:09

Schichtkäse, are grasime doar de 10% insa sta foarte bine.O gasiti la Edeka, Marktkauf poate şi alte magazine.De la Landliebe sau Südmilch.

oanny
oanny 11 apr 2015, 13:16

Buna! Spune mi te rog la glazura, cat inseamna 2 linguri de unt? Trebuie topit? Multumesc!

lena
Elena (lena) oanny 11 apr 2015, 13:18

Am mentionat la ingrediente, trebuie sa fie moale, cred ca ar fi vreo 30 de grame.

oanny
oanny 11 apr 2015, 14:48

Ok.multumesc tare mult, abia am oprit focul, sper sa fie ok, pt ca am avut niste branza de la lidl si era cam moale.de mirosit, miroase super, abia astept sa o gust.

Danaups
Danaups 25 mar 2016, 23:28

Bun gasit,

Eu locuiesc in Italia. Am doua intrebari:

-Se poate face si cu ricotta?

-in loc de unt pot folosi ulei si in ce cantitati?

Multumesc anticipat si felicitari pentru toate retetele vegetariene.

Dana

lena
Elena (lena) Danaups 26 mar 2016, 16:02

Cred ca puteti folosi ricotta, de unt - mai bine il omiteti unde puteti, prea mult ulei nu va merge. Puneti poate 50ml dar nu tot.

oanny
oanny 26 apr 2016, 13:09

Buna ziua,

Vreau sa reincerc reteta, deoarece anul trecut am facut-o si in noaptea de inviere am nascut si nu m-am putut bucura de ea. As vrea sa fac blatul de ciocolata, dar deasupra sa fac umplutura cu smantana. Credeti va iesi bine?

Nota mea pentru reteta:
anca2015
anca2015 26 apr 2016, 21:40

Am facut-o pt pasti anul trecut si a iesit extraordinara. Ft fina si cu un gust minunat.

Am mai facut-o de atunci o data. Dar partea cu branza a iesit sfaramicioasa. Nu mai era fina si se destrama la taiere.

Cum trebuie sa aleg branza? Multumesc

lena
Elena (lena) anca2015 27 apr 2016, 09:59

Cel mai bine sa alegeti branza sa fie moale dar nu foarte lichida. Nu luati branza foarte uscata si seaca.

lena
Elena (lena) 27 apr 2016, 10:02

Oanny, dupa ce ati copt prajitura puteti sa-i faceti ce vreti. Merge bine si crema de smantana deasupra in loc de glazura.

oanny
oanny 27 apr 2016, 10:21

eu vreau sa fac umplutura cu smantana, in locul celei de branza. umplutura de la alta reteta de pasca cu smantana. dar o sa incerc, vedem ce iese; o sa coc intai in pic blatul, apoi adaug smantana

Danaups
Danaups 03 mai 2016, 12:11

Hristos a inviat!

Draga Lena si draga Gabi Sv (si eu sunt din Suceava) va multumesc enorm pentru ca ati postat o reteta fara aluat de framantat. Imi plac dulciurile, dar le prefer pe cele  tip tarta, iar cele cu aluat nu le prea diger, asa incat le evit. :))

Am facut si eu acesta reteta si a iesit o minune. Deja s-a terminat! Pentru sambata mai intentionez sa fac doua tavi ca vreau sa duc si la biserica de pomana una.

Eu locuiesc in Italia si regimul meu alimentar este vegetarian, fara lactoza si fara glutine. Am adaptat aceasta reteta si doresc acum sa las un feedback si cateva precizari pentru cine se afla intr-o situatie asemanatoare.

De la Auchan/Eselunga am cumparat faina fara glutine si lapte cu continut redus de lactoza. In loc de unt am pus ulei de floarea soarelui.

 Ouale le-am cumparat de la o ferma agricola.

Ca si branza am folosit ricotta de capra: are o textura cremoasa, zerul l-am scurs si mi-a iesit superb (ca si cum avea si smantana compozitia, asa cremoasa era). Am adaugat in compozitia de branza 4 linguri rase de gris, stafide, coaja de lamaie, esente si ouale aferente retetei.

PS: atat de mult i-a placut domnului meu reteta, incat mi-a zis ca vrea sa invete si el sa o faca!!! Mentionez ca el este obisnuit ca eu sa fac saptamanal ceva dulce tip tarta/tort. :))

Va imbratisez si sa aveti o Saptamana Luminata cu spor,

Doamne ajuta!

Dana

gabriela29sv
gabriela29sv 03 mai 2016, 19:54

Draga Dana, ma bucur mult ca ti-a placut aceasta reteta, eu o pregatesc in fiecare an de Pasti iar familia si prietenii o adora. Cu drag o imbratisare pentru o concetateana de-a mea ;)

Janeth
Janeth 10 mar 2017, 16:51

Gustoasa pasca!!!

Poza mea pentru reteta:
Nota mea pentru reteta:
Janeth
Janeth 16 mar 2017, 23:45

Azi am facut din nou aceasta reteta, dar cu mai mult gris in branza, si cu glazura din ciocolata topita. ;)

Poza mea pentru reteta:
CameliaAndronicSusanu809
Camelia Susanu (CameliaAndronicSusanu809) 11 apr 2017, 16:16

Foarte interesanta reteta, o voi face acum de paste dar nu am inteles unde intervin cele doua linguri de gris . In branza poate ?

lena
Elena (lena) Camelia Susanu (CameliaAndronicSusanu809) 11 apr 2017, 16:24

Da, in branza.

CameliaAndronicSusanu809
Camelia Susanu (CameliaAndronicSusanu809) Elena (lena) 14 apr 2017, 15:25

Am facut pasca , ca design a iesit f. bine .Inca nu am gustat-o .As vrea sa-ti trimit si dovada dar nu ma pricep sa atasez foto aici .Iti doresc sarbatori linistite alaturi de cei dragi .

sandy
sandy 13 apr 2017, 17:13

Te rog spune mi ce pot folosi in locul branzei de vaci?in Țara se găsesc de toate, in schimb in afară ,suferim 😢.mersi

lena
Elena (lena) sandy 13 apr 2017, 18:55

Cottage Cheese cred ca ar merge.

sandy
sandy Elena (lena) 13 apr 2017, 19:19

Mersi mult o sa incerc si te anunț, succes mult si un Paște fericit pt toata familia .

DianaCuzic961
Diana Cuzic (DianaCuzic961) 16 apr 2017, 10:15

Excelenta.Multumesc.O singura intrebare: dupa ce am orit focul s-a crapat la suprafata un pic cam tare. Ce am gresit? In rest, gustul este exceptional.

lena
Elena (lena) Diana Cuzic (DianaCuzic961) 16 apr 2017, 12:12

E normal, si la mine a crapat.

nicma
nicma 16 apr 2017, 16:41

Gustul e deosebit.

Poza mea pentru reteta:
Nota mea pentru reteta:
StefaniaCeciliaStefan734
Stefania Cecilia Stefan (StefaniaCeciliaStefan734) 24 apr 2017, 13:00

Hristos a Înviat! Am descoperit recent aceasta reţetă. Iată pasca mea un pic târzie dar buuuuună... Merge perfect şi cu niscaiva zmeură sau alte fructe de pădure alături sau cocoțate pofticios pe glazura tentantă. Mulţumesc, o adevărată pască gourmet.

Poza mea pentru reteta:
Nota mea pentru reteta:
carab?manuela995
caraba manuela (carab?manuela995) 07 mar 2018, 14:57

Am facut in avans aceasta prajitura!!!! Este foarte bună si usor de facut... am folosit faina de secara ca parca consistenta este mai cremoasa! Este excelentă ca si gust, ca si aspect!

Poza mea pentru reteta:
Nota mea pentru reteta:
carab?manuela995
caraba manuela (carab?manuela995) 07 mar 2018, 15:02

Nu stiu de ce s-a postat doar doua steluțe....🤔 ca prajitura este de cinci!!!!🥂

Nota mea pentru reteta:
DanRinder747
Dan Rinder (DanRinder747) 03 apr 2018, 08:55

bravo  suna bine        o voi incerca       merci

AlinaSava470
Alina Sava (AlinaSava470) 06 apr 2018, 22:28

Excelenta! Mulțumesc mult! 

Nota mea pentru reteta:
RODICAPANTIRU388
RODICA PANTIRU (RODICAPANTIRU388) 15 mai 2018, 15:10

Foarte buna💓

Nota mea pentru reteta:
RODICAPANTIRU388
RODICA PANTIRU (RODICAPANTIRU388) 15 mai 2018, 15:15

Delicioasa multumesc

Poza mea pentru reteta:
susulina
simona andreea (susulina) 24 dec 2018, 18:08

Draga Popescu Aurelia am mai vazut noi bucatari, daca toate comentarile sunt pozitive si unul singur contra la tine e problema, mai fa o data scoala de bucatari. Nu este prima reteta facuta de pe La Lena. Astazi am facut-o pentru ziua de Craciun, revin cu glazura si sectiunea. Sta bat la mine nicidecum s-o mananci cu lingura

Poza mea pentru reteta:
Nota mea pentru reteta:
susulina
simona andreea (susulina) 25 dec 2018, 15:10

Grozava, moale si aromata

Poza mea pentru reteta:
susulina
simona andreea (susulina) 25 dec 2018, 15:11

Minunata, cui nu -i place ciocolata poate renunta la glazura

Poza mea pentru reteta:
susulina
simona andreea (susulina) 25 dec 2018, 15:11

Grozava

Poza mea pentru reteta:
susulina
simona andreea (susulina) 25 dec 2018, 15:12

Craciun fericit tuturor!

Poza mea pentru reteta: